https://www.rocaflor.com/online-catalogus/tafelen-servies/_391_w_47__NL
Artikel zoeken
CONTACT? Bel +31 (0) 20 - 64 04 880 Naar Rocaflor voor Consumenten
Winkelmandje
  • Nederlands
  • Engels

Servies voor professioneel koken en stijlvol tafelen

Op culinair gebied, van professioneel koken tot stijlvol tafelen, treft u hier een uitgebreide collectie servies aan; Voor de voorbereiding en presentatie van culinaire gerechten treft u servies in diverse stijlen en materialen; van strak, trendy, klassiek tot oriëntaals (hotel)porselein tot ambachtelijk Vintage of Mediterraans, Spaans aardewerken servies. 

Uiteenlopende collectie van borden, schalen en kommen tot koppen, schotels, schaaltjes en glaasjes voor tapas, amuses of dessert, geschikt voor professioneel gebruik voor de horeca, in hotels, restaurants en/of catering.

Ter aankleding en decoratie van evenementen, feesten, diners en/of buffetten, beschikt Rocaflor over een uiteenlopende collectie servies waaronder (taart)plateaus en presentatieschalen (tevens een collectie Gastronorm leverbaar).

Rocaflor importeert rechtstreeks af fabriek, is voorraadhoudend, waardoor de collectie, ook in aantallen, veelal spoedig of direct leverbaar is. 

Nieuw in de collectie is de servieslijn Monte, Chic en Glister

Stijlvol servies gemaakt van steengoed van Europese origine. Mooie glazuren, uniek en prachtig voor een stijlvolle en trendy luxe tafelsetting! 

CHIC Tableware

CHIC Tableware

chic tableware
Monte Collectie

Monte Collectie

monte collectie
F.2.D Fine to Dine

F.2.D Fine to Dine

f2d fine to dine
Porselein

Porselein

porselein
Algemene voorwaarden | Sitemap | Website door CM Specialist